Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Castellar del Vallès instal·la càmeres de videovigilància al nucli de Sant Feliu del Racó i a diverses urbanitzacions

16 Març 2018 Redacció:



La Policia Local comprovarà les matricules dels vehicles que accedeixin a aquestes zones.

ACN Castellar del Vallès .- L'Ajuntament de Castellar del Vallès (Vallès Occidental) instal·larà set càmeres de videovigilància a diversos accessos de Sant Feliu del Racó i d'urbanitzacions de la vila. L'objectiu és prevenir conductes delictives en aquests sectors de la població. En paral·lel, es posarà en marxa una aplicació informàtica que la Policia Local farà servir per identificar les matrícules. El sistema advertirà els cossos de seguretat en cas que detecti algun vehicle en recerca. L'Ajuntament ha distribuït un distintiu que facilitarà la identificació dels automòbils que pertanyen a veïns o veïnes de la zona. Es tracta d’un adhesiu que s’ha de col·locar en un lloc visible del parabrises.
Segons el regidor de Seguretat, Aleix Canalís, "la mesura és eminentment preventiva i de ben segur la pròpia existència de càmeres i rètols informatius avisant del seu funcionament ja tindran un efecte dissuasiu entre persones que puguin estar a punt de cometre un fet delictiu".

El nou sistema de seguretat es troba en període de proves i la seva posada en funcionament està pendent del tràmit d’autorització per part de la Comissió de Control de Dispositius de Videovigilància de Catalunya. Un cop aprovat per la Generalitat, ja serà plenament operatiu i se sumarà als 18 punts que l’any passat es van posar en marxa a diferents espais públics del nucli urbà.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

Guia comercial del Vallès