Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Presentada la 25ªMitja Montornès del Vallès

14 Març 2018 Redacció:



L’atleta olímpic Jesús A.García Bragado apadrina el 25é aniversari.

L’auditori del centre cultural de La Roca del Vallès va acollir aquest any la presentació d’una Mitja Montornès que arriba a la seva 25a edició, plenament consolidada i amb una imatge renovada, com a cursa ja clàssica de fons al calendari català i compromesa amb els atletes i el territori.  

De la mà del flamant padrí del 25é aniversari, l’atleta olímpic i campió del món Jesús A.García Bragada, es va fer un reconeixement especial a les persones, al corredor, als patrocinadors i les institucions que han participat en les 25 edicions de Mitja. Ells són, juntament amb els milers i milers d’atletes populars (fins a 61.000 en 25 anys), l’ànima de la Mitja.

La Mitja Montornès ha estat innovadora i pionera en serveis als atletes, com va recordar el vicepresident de la Fed.Catalana d’Atletisme, Josep M.Antentas, en fer memòria de quan la de Montornès va ser la primera Mitja a incorporar servei de llar d’infants. Aquesta Mitja és organitzada per un Club d’Atletisme, és feta d’atletes per atletes, ajustant-se a les seves necessitats: llebres, zona d’escalfament, vestidors, dutxes, servei de massatges, guarda-roba, menjar de pasta... i el ja conegut lot de regal de Henkel, patrocinador principal de la Mitja i empresa que ha repartit al llarg d’aquests 25 anys més de mig milió de productes. Jordi Juncà, cap de la factoria de Henkel a Montornès, va destacar el compromís social de l’empresa amb el territori on es van instal·lar fa més de 50 anys i el paper solidari que es fa des de la Mitja i en el que Henkel participa activament amb la donació de mig euro per inscrit a la Mitja i els 6km. Aquestes accions solidàries es van iniciar a la 11 edició i han permès fer donacions acumulades per valor de 30.000 euros.

El representant d’esports de la Diputació de Barcelona, Jordi Torrents, va recordar que aquesta Mitja va ser de les primeres en afegir-se al calendari de mitges maratons de la diputació i destaca per unir a quatre poblacions, unió i esforç que també va destacar al seu parlament l’alcalde de La Roca del Vallès, Carles Fernández, que va tancar el torn d’intervencions abans de fer-se la foto de família amb la samarreta oficial de la 25aMitja.

L’acte va comptar amb l’actuació musical del grup Combo d’adults de l’Escola de Música Municipal de La Roca del Vallès i l’assistència de més de 90 convidats, que van poder fer memòria col·lectiva dels 25 anys a través d’imatges i dades curioses d’aquest quart de segle.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

Guia comercial del Vallès