Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Ferran Palau, Joana Serrat i Olivemoon, caps de cartell de la cinquena edició dels Vermuts de l'Embassa't

14 Març 2018 Redacció:



La cita arriba amb un "ambiciós" programa que duplica la xifra de concerts dels anys anteriors i ofereix dues actuacions gratuites a peu de carrer.

ACN Sabadell .- Ferran Palau, Joana Serrat, Olivemoon, Intana o Me and the Bees, són els caps de cartell de la cinquena edició dels Vermuts de l'Embassa't. La proposta intimista que es duu a terme al Mirador del Museu del Gas de Sabadell arriba aquest 2018 amb el cartell "més ambiciós" dels darrers anys. Així ho ha assegurat el president de Sabadell Sona Jove i responsable del certamen, Arnau Solsona, que ha indicat que la cita duplicarà la seva oferta amb vuit concerts els dissabtes i diumenges dels mesos d'abril i maig i dues actuacions gratuïtes a la plaça del Gas de la ciutat. Tot plegat amb l'objectiu de ser el millor aperitiu possible de la desena edició del Festival Embassa't que se celebrarà els dies 8 i 9 de juny al recinte de La Bassa de Sant Oleguer.
Arnau Solsona s'ha referit a la gran varietat d'estils que es podran veure en els Vermuts i el fet que el cartell incorpora algunes de les figures femenines més destacades del panorama emergent actual. "Es tracta d'una programació ambiciosa amb vuit concerts que evidencien el potencial del pop fet a Catalunya", ha apuntat el responsable del certamen. 

Solsona també ha explicat que enguany hi haurà dues actuacions que seran gratuïtes i es duran a terme a la plaça del gas el 22 d'abril, amb Joana Serrat, que portarà a Sabadell el seu àlbum 'Dripping Springs' (2017), i el 13 de maig amb el grup barceloní Intana, que va treure el seu àlbum debut 'Homònim' el passat mes de setembre. 

Ferran Palau serà una altre de les veus que passaran pel Mirador del Museu del Gas. L'artista aproparà el so poètic del seu tercer disc 'Blanc' el 15 d'abril. Per la seva banda, Olivemoon aterrarà a la capital vallesana sis anys després del seu darrer treball i amb el seu primer LP sota el braç. Es tracta d'un dics que duu per títol 'Mangata' i que ofereix una evolució respecte el so més folk de 'The Thickest Forest' (2011) cap a "ritmes més electrònics, cançons amb més textures i un accent més orquestral", indica Solsona. 

El cantautor irlandès Matthew McDaid, la formació Me and the Bees, Flamarada i l'artista de Martorell Marta Knight amb el Cor Blanc, són les propostes que completen el cartell. 

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental


Etiquetes relacionades:

Guia comercial del Vallès