Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Shizen


Contacta-hi

jmorales@naturalshizen.com

Telèfon

636 69 89 67

Adreça

c/ Dom Bosco, n1, 2º 1ª, Palau-Solità i Plegamans

Població

Palau-solità i Plegamans

Descripció

Shizen

Teràpia integrativa natural a Palau-Solità i Plegamans 

El meu nom és Judith, sóc Naturòpata i mestra de Reiki tradicional Japonès.

L'estrès i l'ansietat són un dels problemes que més ens afecten avui dia a les dones. Quan aquests són sostinguts en el temps, acaben afectant el nostre equilibri personal i a la nostra qualitat de vida.

Per a mi no ets un conjunt de símptomes, sinó que també ets un conjunt de vivències i emocions. Per això, m'agradaria oferir-te una nova visió sobre la salut i el benestar. Considero que només trobant l'arrel del problema i, a través d'un abordatge complet i natura, aplicant una solució personalitzada i adequada al teu cas concret, es poden fer desaparèixer els símptomes perquè tornis a recobrar el teu benestar. A més, també podràs consolidar un estil de vida saludable, equilibrat i feliç.

Sigui quina sigui la teva edat o la teva circumstància, estaré encantada de poder ajudar-te i acompanyar-te en el camí cap al teu benestar i plenitud. 

Nàmaste

 


També et pot interessarRep les notícies d'última hora

La vostra privacitat és important per a nosaltres

Tant els nostres socis comercials com nosaltres fem servir cookies a la nostra web per personalitzar contingut i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. Fent clic, accepteu l'ús d'aquesta tecnologia a la nostra web.

Guia comercial del Vallès