Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Mercè Clos Muntsant - Psicologia


Visita'ls

merceclosmuntsant.blog/visites-on-line/

Contacta-hi

merceclosmuntsant@gmail.com

Telèfon

667 289 012

Adreça

Can Suari, s/n, Cardedeu

Població

Cardedeu

Les xarxes socials de Mercè Clos Muntsant - Psicologia

Facebook

Twitter

Instagram

Descripció

Mercè Clos Muntsant - Psicologia

Consulta de Psicologia Sanitària a Cardedeu

Treballo amb un plantejament de teràpia integradora que contempla aportacions de diferents corrents psicològiques i comprèn a la persona més enllà de la seva pròpia simptomatologia.

Entenc a la persona com a ésser humà i social únic, irrepetible, amb un potencial enorme per desenvolupar i amb la possibilitat de compartir el millor d'ella mateixa amb els altres de forma enriquidora, transcendint més enllà d'ella mateixa, de les seves vivències, conductes, sensacions, del fet social i concret que l'envolta i esdevenir un ésser sorprenent i meravellós. La meva vocació és acompanyar a les persones i a les famílies apostant per elles al 100% en el seu procés d'enriquiment, creixement personal i col·lectiu. Per a mi, en el procés terapèutic és fonamental poder  connectar amb l'essència de cadascú i partir de la comprensió i confiança mútua.

És una satisfacció haver rebut per part del COPC, enguany, un guardó en Commemoració dels 25 anys d'una professió que per a mi és una vocació. El regal més gran que rebo al llarg de la meva trajectòria professional és poder veure els fruits aconseguits amb el pas del temps que em donen a conèixer les persones que en el seu moment van confiar i continuen confiant en mi al llarg d'un tram de les seves Vides. Si voleu conèixer més les meves especialitats a nivell terapèutic, articles i projectes en els que col·laboro, podeu clicar el següent enllaç, en el qual hi trobareu també un petit text dedicat a aquelles persones que pateixen, Un cant a la Vida i a l'Esperançahttps://merceclosmuntsant.blog/consulta/especialitats/

 


També et pot interessarRep les notícies d'última hora

La vostra privacitat és important per a nosaltres

Tant els nostres socis comercials com nosaltres fem servir cookies a la nostra web per personalitzar contingut i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. Fent clic, accepteu l'ús d'aquesta tecnologia a la nostra web.

Empreses i comerços del Vallès