Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Centre Medicina Correctiva


Visita'ls

www.cmcsl.org

Contacta-hi

sabadell@cmcsl.org

Telèfon

937 25 69 44

Adreça

Carrer de Casanovas i Bosch, 46

Població

Sabadell

Les xarxes socials de Centre Medicina Correctiva

Facebook

Instagram

Descripció

REHABILITACIÓ I FISIOTERÀPIA a Sabadell

. Rehabilitació

. Escola maternal

. Consultes médiques

. Terapies Alternatives

. Unitat de l'esport

. Tècniques massoteràpia

 

TORNAR A LA RUTINA AMB UN SOMRIURE, QUI S’APUNTA?

Estrenem la tardor amb moltes ganes de centrant-se una mica i tornar als bons hàbits que ens ajuden a tornar a estar en forma. Recuperar els bons hàbits després de l'estiu és fonamental, encara que no sempre resulti fàcil després del relax estiuenc. Les vacances són un dels moments més esperats de l’any. Molts de nosaltres sortim a caminar, a gaudir d’activitats que no podem fer en altres estacions de l’any i ens oblidem de les obligacions que carreguem al llarg de l’any.. Ens relaxem però la relaxació no ha de confondre's amb descurar els bons hàbits i cometre mé sexcessos dels deguts, tot i que això és el que sovint acaba passant i és normal.

Saltar-se la dieta, i tornar amb alguns quilos de més després de les vacances, i l'exposició al sol per a bronzejar-se solen ser dos dels excessos més freqüents durant els mesos de més calor. Tot molt temptador a l'estiu, però i a la tornada? És el moment de reprendre la rutina, no només en els horaris, també en qüestió de salut, per on començar?

A Centre de Medicina Correctiva oferim un programa de nou setmanes de durada en el que aprendrem i recuperarem els hàbits que cal que ensacompanyin al llarg de l’any. Un equip d’especialistes  guíen tot el procés, molt important per tal de seguir motivats i aconseguir la fita que ens marquem. Nutrició, exercici, activació muscular, tot en  un programa fet a mida perque tots i totes trobem l’equilibri dins de les nostres possibilitats.

 

 

 


També et pot interessarRep les notícies d'última hora

La vostra privacitat és important per a nosaltres

Tant els nostres socis comercials com nosaltres fem servir cookies a la nostra web per personalitzar contingut i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. Fent clic, accepteu l'ús d'aquesta tecnologia a la nostra web.

Guia comercial del Vallès