Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Centre Medicina Correctiva


Visita'ls

www.cmcsl.org

Contacta-hi

sabadell@cmcsl.org

Telèfon

937 25 69 44

Adreça

Carrer de Casanovas i Bosch, 46

Població

Sabadell

Les xarxes socials de Centre Medicina Correctiva

Facebook

Instagram

Descripció

REHABILITACIÓ I FISIOTERÀPIA a Sabadell

. Rehabilitació

. Escola maternal

. Consultes médiques

. Terapies Alternatives

. Unitat de l'esport

. Tècniques massoteràpia

 

L’ESPORT I LA SALUT SEMPRE VAN LLIGATS?

En els últims anys s’ha anat prenent consciència de la importància de mantenir el nostre cos en moviment, dels molts beneficis que ens atorga realitzar alguna activitat esportiva de forma periòdica i conservar el nostre cos en bon funcionament mitjançant alguna activitat.

Des de Centre de Medicina Correctiva sempre hem defensat la importància de mantenir una vida activa, ja siguem esportistes, nens, joves, adults, amateurs o professionals. El missatge que transmet el nostre equip de professionals és el mateix des del nostre inici: el moviment és vida.
És per això, que cal conèixer el nostre cos, per fer-ne un bon ús i millorar el nostre rendiment esportiu sense posar-lo en perill.
Una valoració medico-esportiva ens dona una informació molt valuosa del nostre estat de salut i ens permet avançar amb pas ferm de forma segura.

Les revisions mèdiques esportives i les proves d'esforç que oferim són el millor mètode de prevenció de lesions i de millora del rendiment esportiu, ja que ens donen tota la informació necessària per conèixer millor el nostre aparell cardiovascular i tots els òrgans, estructures i hàbits que podem millorar quan practiquem esport.

Com a centre autoritzat per la Generalitat de Catalunya, defensem la pràctica de l'esport minimitzant els riscos que comporta l'activitat esportiva en sí i oferim un ventall de serveis per cobrir totes les necessitats dels nostres clients.


Des de fa més de 50 anys que Centre Medicina Correctiva, és un referent al Vallès Occidental quant a salut i rehabilitació. S'encarrega de les revisions mèdiques esportives de molts clubs esportius i de les revisions mèdiques esportives i les proves d'esforç periòdiques que realitzen alguns esportistes d'elit com Maica Garcia Godoy, Jan Margarit o Marc Roca.

 

Aquest anunci patrocina

Festa Major Caldes de Montbui 2019 - programa d'actes Més info

Festa Major Caldes de Montbui 2019 - programa d'actes

Ja és el temps de les festes majors 2019!   La Festa Major ...


També et pot interessarRep les notícies d'última hora

La vostra privacitat és important per a nosaltres

Tant els nostres socis comercials com nosaltres fem servir cookies a la nostra web per personalitzar contingut i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. Fent clic, accepteu l'ús d'aquesta tecnologia a la nostra web.

Empreses i comerços del Vallès