puntvalles

Open Night Granollers 2017L’Open Night, el 31 de març a Granollers

 

La sisena edició de l’Open Night arriba a Granollers el divendres 31 de març, a partir de les vuit del vespre i fins a les dotze de la nit, als carrers del centre de la ciutat. L’esdeveniment, que està organitzat per Gran Centre, el Gremi d’Hosteleria del Vallès Oriental i l’associació Hotels Vallès Oriental, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Granollers, promou el comerç de proximitat, el sector gastronòmic i l’hoteler.

 

 

La jornada acostuma a reunir gairebé més d’un centenar d’establiments que proposen sopar, pernoctar i comprar a preus reduïts o oferint descomptes en les compres efectuades entre les hores que duri l’esdeveniment. Els aparcaments de la ciutat s’uneixena l’Open Night posant a disposició dels assistents el seu servei a preus low-cost entre les sis de la tarda i les tres de la matinada.

L’Open Night es va començar a celebrar a Granollers el passat 2011, amb l’objectiu de promoure el comerç local i de proximitat. Amb els anys, la iniciativa s’ha consolidat, augmentant any rere any el nombre d’establiments participants i atraient l’interès de més assistents de la comarca.

Més informació al web de l'ajuntament:www.granollers.cat