Diari digital del Vallès Oriental i Occidental 

Temps ara
Weather Icon
( - )

La 24a Mitja Marató de Montornès serà el 23 d’abrilLa Mitja Marató de Montornès serà enguany el 23 d’abril de 2017, coincidint amb la Diada de Sant Jordi i amb activitats paral·leles amb motiu de la festivitat. Tot i la coincidència, es mantindrà el pas pel nucli urbà de les quatre poblacions (Montornès, Montmeló, Vilanova i La Roca) i l’arribada directa a la tornada.

L’organització preveu superar els 3500 inscrits de la darrera edició i ha fixat un
màxim de 4000 atletes, dels que un màxim de 2500 seran de Mitja, 1000 pels 6km. i 500 per la Mini Solidària.
Es mantenen els preus i serveis gratuïts de les darreres edicions: 20 euros. Tots els participants rebran, a més del lot de productes Henkel posterior a la cursa, una samarreta tècnica i una motxilla en el moment de recollir el seu dorsal i xip.

La Mitja Montornès tornarà a ser solidària: per cada inscrit a la Mitja i els 6km, Henkel destinarà 0.5€ a la investigació del càncer infantil a l’Hospital Sant Joan de Déu. La recaptació íntegra de la Mini Solidària anirà destinada a la Creu Roja de Granollers i es farà una acció solidària en la que es donarà un quilo de menjar a Càritas Montornès per cada imatge al photocall del Movimento Piu.

L’organització de la Mitja destina, a més, tots els seus beneficis al manteniment de l’escola d’Atletisme del Club Atletisme Montornès, amb més de 250 atletes que competeixen a tots els nivells. Un any més, la Mitja Montornès serà la cursa de tancament de la Challenge de Mitjes Maratons de la Diputació de Barcelona.

 

Fomentant l’esport femení

La Regidoria de Polítiques d’Igualtat de l’Ajuntament de Montornès del Vallès i el Club Atletisme Montornès organitzen, dins del marc de les activitats de la Mitja una activitat esportiva dirigida a les dones amb l’objectiu de fomentar la pràctica de l’esport femení.

Per preparar aquest acte, el Club Atletisme Montornès organitza des del dia 16 de gener i fins al dia 22 d´abril, unes sessions d’entrenament i preparació, dirigides per entrenadors especialitzats, els dilluns i dimecres a les 18 h i els dissabtes a les 9.30 h, que es faran a les pistes d’atletisme. Aquestes sessions van especialment dirigides a les dones que es volen iniciar en la pràctica del running i que no són practicants habituals d’aquest esport.

El dissabte 22 d’abril, totes les participants inscrites, rebran una samarreta commemorativa juntament amb el seu dorsal. Es tracta de poder combinar un espai d'activitat física i de salut, amb un espai de promoció de benestar.

Empreses i comerços

Rep les notícies d'última hora