puntvalles

El Món del MotorLa rapidesa, la professionalitat i la proximitat són les tres claus de CIC Automoción, el taller de Les Franqueses del Vallès que, des de fa 40 anys, treballen per a oferir el millor servei de reparació de vehicles. Per tot plegat, PUNTVALLÈS reconeix la seva tasca distingint-la com a Empresa del Mes. Parlem amb Jorge Rodríguez, gerent de CIC Automoción, del seu passat, present i futur. 

-Quins serveis oferiu?

Oferim la reparació de vehicles. Treballem tant la planxisteria i la pintura com la part de mecànica amb canvis d’oli, filtres i de pneumàtics. També fem revisions prèvies a l’ITV.

-Com funcionen aquestes revisions?

Són revisions visuals. Comprovem els nivells, la il·luminació, l’estat dels pneumàtics i dels frens. És el que es revisa habitualment a l’ITV. I aquesta prèvia la fem tot l’any.

-Treballeu tant amb automòbils com amb motocicletes?

Treballem tant amb vehicles de quatre rodes com amb vehicles de dues rodes. Per entendre’ns, reparem turismes, ciclomotors i motocicletes.

-Un servei complet.

És important dir que treballem per a qualsevol companyia d’assegurances i som taller concertat i de confiança de les primeres firmes. Som centre multimarca: reparem qualsevol marca de vehicle. 

-En què us diferencieu de la competència?

A més de la nostra rapidesa en l’execució dels treballs i en el lliurament del vehicle finalitzat, comptem amb un personal altament qualificat i amb materials de primera qualitat. El nostre servei és molt atent  i molt proper, i ens  complau mimar tant als vehicles com als clients

-De quina manera?

Informem en tot moment de l'estat de la reparació i, un cop acabada, netegem el vehicle abans de lliurar-lo. També oferim vehicle de substitució sense cap cost addicional.

-Les instal·lacions afavoreixen aquesta comoditat dels clients.

Tenim unes bones instal·lacions, ben adaptades  amb bones vistes i amb un ambient agradable. A la gent li agrada molt que tingui vidrieres a les parets, per a poder veure l’exterior. Hi ha sala d’espera, amb màquines expenedores de cafè i snacks, on els clients poden descansar i gaudir d'un piscolabis mentre es repara el seu vehicle.

-Teniu la maquinària per a reparar qualsevol sinistre?

Des de petits cops fins a grans sinistres. A vegades, la gent renuncia a arreglar el seu cotxe perquè pensa que no té solució. Nosaltres comptem amb els equipaments adequats per a fer-ho: cabina de pintura, terra amb aspiració, elevadors, etc.

-Quant temps fa que sou en aquestes instal·lacions?

Som en aquestes instal·lacions de Les Franqueses des del 2006, tot i que fa 40 anys que aquest taller està en funcionament. Històricament, i  com ja he comentat abans, sempre hem estat un taller concertat de les principals empreses d’assegurances.