puntvalles

Festival del Motor de GranollersEl proper 10 de juny viu una experiència inoblidable al Festival del Motor de Granollers, un esdeveniment on gaudiràs d'una jornada apassionant, profunditzant en les diferents disciplines del món del motor i els estils de vida que caracteritzen cada moviment, en un entorn familiar i d'accés gratuït al públic. El parc firal de Granollers, acollirà més de 15.000 m² a l'aire lliure amb zones diferenciades, tant asfaltades com de gespa i terra. Es diferenciaran zones d'exposició i de concentració de vehicles, i també hi serà present la tradicional Llotja del Cotxe clàssic de Granollers.

Els espais de la fira

- Llotja del cotxe clàssic i concentració

- Estands de recanvis, empreses relacionades amb els clàssics, compravenda i concentració de cotxes.

- Bike Show i Car Show

- Zona professional d'exposicions concertades i estands de marques i constructors nationals.

- Escenari Village - Espai per gaudir dels espectacles i entregues de premis - Zona de Concentracions per clubs i particulars

- Pícnic Food Truck

- Zona de restauració tematitzada.

- Espai d'activitats infantils relacionades amb el món del motor. Simuladors, cotxes a pedals, inflables i tallers entre altres coses.

 

 

Un repàs per l’història

Gran Premio Ciudad de Granollers

Sembla difícil imaginar la ciutat de Granollers, amb vehicles de carreres, competint per carrers com Roger de Flor o l'avinguda de Sant Esteve, ens remuntem als finals dels anys 60, quan el moto club Granollers amb la penya motorista 10 x hora de Barcelona, van organitzar, amb motiu de la festa de l'Ascensió, 4 grans premis de motociclisme i automobilisme als anys 1968, 1969, 1970, 1971, puntuables pels campionats de Catalunya i Espanya.

 

 

Pilots de la talla d’Àngel Nieto abans de proclamar-se campió del món, Benjamí Grau "Min Grau" guanyador d'innumerables edicions de les 24h de Montjuïc o Jaime Alguersuari entre d'altres, tots ells en les categories de motociclisme.

També es van fer carreres de cotxes puntuables pels campionats de Catalunya i d'Espanya, amb vehicles de l'època com Porsche 911S, Renault Alpine A110, Minis, Renault 8, Simca Rally i Seat 850 Sport Coupé i fins i tot un curiós Gogo Movil "ovni" amb motor DKV conduït per Salvador Canyelles.

Varis pilots Granollerins van participar a la categoria de cotxes amb Antoni Duran "R8", Joaquin Oliver "Simca Rally" o Josep Tió "850 Sport Coupé" i com a curiositat, la participació d'Antonio Zanini pluricampió d'Espanya de Ral·lis i d'Europa amb un R8 TS, en la que va ser la seva primera carrera. Aquestes carreres es van disputar en 2 traçats diferents, 3 anys al primer traçar i l'últim any al segon.

Aquesta es només una pinzellada de la història de la cultura del motor de Granollers, aquí començaba gràcies a l'afició, que des de llavors ha anat creixent, però d'això ja en parlarem…

 

Festival del Motor de Granollers, és un esdeveniment per gaudir d'un dia especial.

 

Volem apropar la filosofia de vida de les diferents tendències i és que el món del motor, de la personalització i de la competició, es diferencia per la seva cultura i l'ambient que genera. Per aquest motiu, tenim preparades diferents activitats durant tot el dia.

Bandes de Rock & Roll i Swing, Food Trucks i àrea de pícnic, Desfilades Pin Up i espectacles de Swing, Zona artística amb aerografia i Graffiti, Simuladors de Fórmula1 per adults, Circuit de Cotxes a pedals F1 infantils, Simulador de kart Infantil, Circuit de Segway, inflables...

 

 

Per tal d'aprofitar al màxim les activitats, es pot consultar el programa a la web www.festivaldelmotordegranollers.cat, on també es pot comprar la polsera infantil d'accés a les principals activitats amb un preu especial.