Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Fundació Espavila


Visita'ls

www.espavila.cat

Contacta-hi

[email protected]

Telèfon

93 879 25 61

Adreça

Carrer de Girona, 62, Granollers

Població

Granollers

Les xarxes socials de Fundació Espavila

Facebook

Twitter

Instagram

Descripció

Fundació Espavila 

La Fundació Espavila s’ha creat per fomentar els valors de la cultura de l’esforç en general dins la nostra societat amb finalitats educatives, d’aprenentatge i humanes, així com la recerca i difusió d’estudis i tècniques de motivació.

Ajudar a persones directament o a través d’institucions reconegudes, mancades de recursos econòmics que, amb la voluntat de fer l’esforç necessari per aconseguir-ho, vulguin millorar els seus coneixements culturals i/o professionals per a una millor integració en la societat i/ o en el món del treball. S’exclouen expressament les ajudes adreçades a la superació d’addiccions de tota mena.

La Fundació exerceix les seves funcions majoritàriament a Catalunya. No obstant això, pot actuar a la resta del territori de l’Estat espanyol així com a escala internacional.

Quins serveis oferim?

  • Beques
  • Ajudes
  • Activitats: Espai Espavila, Xerrades, Contes i Col·laboracions


Aquest anunci patrocinaTambé et pot interessarRep les notícies d'última hora

La vostra privacitat és important per a nosaltres

Tant els nostres socis comercials com nosaltres fem servir cookies a la nostra web per personalitzar contingut i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. Fent clic, accepteu l'ús d'aquesta tecnologia a la nostra web.

Guia comercial del Vallès