Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Centre d'Estudis Musicals María Grever


Visita'ls

www.cem-mariagrever.com

Contacta-hi

[email protected]

Telèfon

935623633

650017830

650017830

Adreça

Avda. Pedra del Diable, 7

Població

Parets del Vallès

Les xarxes socials de Centre d'Estudis Musicals María Grever

Facebook

Twitter

Youtube

Instagram

Descripció

Centre d'Estudis Musicals María Grever

Escola de Música Inclusiva

Musicoteràpia i psicopedagogia

CEM María Grever treballa cada curs i amb cada alumne amb un programa educatiu dissenyat per un itinerari de recursos i eines en musicoteràpia

Treballen conjuntament amb l'alumne per assolir que el alumne gaudeixi plenament de la música, que estimuli la creativitat, formació musical d'alta qualitat, la música com a eina de socialització i inclusió.

 

Oferim nous cursos de tecnologia i robòtica per a nens i nenes.

Quins cursos oferim?

 • CURS YOUTUBER (Alumnes de 7 a 14 anys)
  Introducció en el món del youtuber i les seves responsabilitats pràctiques directes (gravació, edició i pujada de vídeos al canal) i indirectes: pensar els continguts i considerar el seu paper en la vida offline.
   
 • CURS MINECRAFT (Alumnes de 7 a 14 anys)
  Els alumnes aprofundeixen les habilitats lògiques de programació a través de MINECRAFT: Educational Edition, creant elements, personatges, blocs, escenaris complexos mitjançant la creació d’MODS dins el món MINECRAFT.
 • CURS ROBLOX STUDIO (Alumnes de 7 a 14 anys)
  Introducció en el món de Roblox Studio i aprendran a crear els seus propis jocs en la plataforma ROBLOX utilitzant un llenguatge de programació LUA.
 • CURS SCRATCH 3.0 (Alumnes de 7 a 12 anys)
  L’objectiu d’aquest curs és ensenyar, de forma pràctica i divertida, conceptes computacionals relacionats amb la programació i el desenvolupament de jocs, de manera interdisciplinària amb les àrees de Ciència, Tecnologia, Enginyeria i Matemàtiques (STEM).
 • CURS GAMES 2D (Alumnes de 7 a 14 anys)
  Els alumnes crearàn un joc de forma guiada per conèixer l’eina CONSTRUCT i treballaran amb la creació de joc 2D, condicions lògiques basades en esdeveniments, escenaris, personatges, objectes i interfície gràfica, animació, moviments, comportaments, etc.

Prenem mesures d'higiene, distància i seguretat, grups reduïts.


També et pot interessarRep les notícies d'última hora

La vostra privacitat és important per a nosaltres

Tant els nostres socis comercials com nosaltres fem servir cookies a la nostra web per personalitzar contingut i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. Fent clic, accepteu l'ús d'aquesta tecnologia a la nostra web.

Guia comercial del Vallès