Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Vive la Madera


Visita'ls

www.vivelamadera.es

Telèfon

93 840 29 69

Adreça

Pasaje Amics d'Argentona, 48 Polígono Industrial El Cros

Població

Argentona

Les xarxes socials de Vive la Madera

Facebook

Instagram

Descripció

Molt més que una fusteria a Argentona!

Fem tot tipus de feines amb fusta,

descobreix qué podem fer per tú!

. Piscines

. Casetes

. Terrasses

. Tanques

. Paisatgisme

. Construcció

. Granulats

. Accessoris

 

LA NOTÍCIA DE BARCELONA
Per contactar la botiga VIVE LA MADERA, pot enviar un correu electrònic a: [email protected]

Des de fa 70 anys, PIVETEAUBOIS és l'especialista dels productes destinats a la construcció, al mobiliari de jardí i l'equipament exterior.
PIVETEAUBOIS, des de la seva plataforma de distribució VIVE LA MADERA posa el bosc directament en contacte amb vostès, els clients. El nostre equip especialitzat en fusta l'espera al seu magatzem de 11.000m2 amb més de 600 referències en stock, que vénen de les nostres fàbriques franceses. EL MILLOR DE LA FUSTA
Durable, noble, càlida, polivalent, ecològica .... La fusta guarda moltes qualitats sota la seva escorça.


UN MATERIAL DE FUTUR
La fusta és actualment un material reconegut per tots, és probablement a causa que es tracta d'un dels materials més ecològics.
Serà perquè els arbres, absorbint el carboni de l'ambient, lluiten contra l'augment de l'efecte hivernacle ... O serà perquè si la seva explotació es produeix de forma raonable, dins de boscos explotats de manera sostenible, ens garanteix el proveïment de les necessitats del mercat sense comprometre el desenvolupament de les generacions futures .... O simplement perquè l'energia necessària per a la seva producció i transformació és molt baixa ....


VIVE LA MADERA , UN ESTIL DE VIDA
En PIVETEAUBOIS, proveïdor exclusiu de VIVE LA MADERA , fa més de 70 anys que desenvolupem productes per a la construcció, la decoració i el disseny d'exteriors. Totes les fustes utilitzades provenen de boscos eco-certificats i explotats de manera sostenible. Ecològica en totes les etapes de producció, l'empresa recicla tots els seus residus naturals de la fusta per a la producció de pellet. El pellet que s'obté per simple premsat (sense afegit de coles ni emulgents) de serradures i restes de serrat triturats i assecats, es ven com a combustible ecològic no contaminant per ser utilitzat en calderes i estufes.

Visita el nostre lloc web


També et pot interessarRep les notícies d'última hora

Guia comercial del Vallès