Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

La piscina oblidada

Redacció: Grup Municipal Ara Parets Esquerra Republicana

Imatges: cedides

Càrrec: Grup Municipal Ara Parets Esquerra RepublicanaS'ha de tenir molt poca vergonya per dir en públic que totes les inversions que el Govern Plural va tirar endavant a la piscina municipal coberta Miguel Luque no eren necessàries i que van servir per malgastar diners.

Quan vam arribar al poder ens vam trobar amb una piscina obsoleta que perdia 17.000 litres d'aigua al dia per una fuita que va ser detectada en el vas principal.

Vam renovar totes les dutxes dels vestidors posant-hi regulador de temperatura, vam renovar els dos vasos d'aigua amb nou paviment antilliscant, vam renovar el vestíbul, vam renovar la seu del Club Natació, vam reforçar l'estructura de la planta soterrània, vam millorar la ventilació d'aquesta planta, vam solucionar els problemes en la canalització de l'aigua en els vasos, vam canviar part del mobiliari, vam introduir un nou sistema d'accés amb targeta per a tots els socis, vam reparar el sistema d'escalfament de l'aigua, vam adquirir un nou acumulador d'emergència...

Tot això entre febrer i octubre de 2020 i amb un estat d'alarma que durant molt temps no ens va permetre actuar a la piscina ni licitar obres.

Vam encarregar un avantprojecte per construir un gimnàs-sala polivalent a la piscina coberta, vam deixar planificades la reparació dels degotalls de la coberta, el reforç estructural a la zona del jardí o el canvi de la deshumectadora.

S'ha de tenir molt poca vergonya per dir públicament que totes aquestes millores només van ser una operació de màrqueting del Govern Plural, i més si ho diu el Partit dels Socialistes, que té abandonada la piscina des de fa molts anys.

I que quan ha recuperat el poder ha paralitzat la resta de millores i en aquests 14 mesos no ha continuat amb les actuacions previstes que els usuaris de la piscina es mereixen.

Si alguna cosa ens poden dir als regidors i regidores del Govern Plural va ser que vam prioritzar el bon manteniment dels nostres equipaments, que acumulaven una deixadesa des de feia molts anys.
 


Els reportatges més vistos


Rep les notícies d'última hora

La vostra privacitat és important per a nosaltres

Tant els nostres socis comercials com nosaltres fem servir cookies a la nostra web per personalitzar contingut i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. Fent clic, accepteu l'ús d'aquesta tecnologia a la nostra web.

Guia comercial del Vallès