Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

Finques Palamós


Visita'ls

fincaspalamos.com

Contacta-hi

info@fincaspalamos.com

Telèfon

972 316 254

627 372 381

Adreça

Avda. Onze de Septiembre, 25

Població

Palamós

Les xarxes socials de Finques Palamós

Facebook

Instagram

Descripció

Fincas Palamós: El Teu Soci de Confiança en Béns Immobles a la Costa Brava

Estàs buscant una propietat a la Costa Brava? No busquis més! Fincas Palamós és el teu aliat de confiança per a totes les teves necessitats immobiliàries. Amb més de 40 anys d’experiència, el nostre equip d’experts està dedicat a oferir-te un servei excepcional i solucions personalitzades.

Els Nostres Serveis
 

  • Compra i Venda de Propietats: Des de cases de camp encantadores fins a elegants apartaments davant del mar, tenim una àmplia selecció de propietats per satisfer els teus gustos i necessitats.
  • Lloguers Vacacionals i Temporals: Planejant unes vacances a la Costa Brava? Oferim lloguers temporals i vacacionals perquè gaudeixis de la bellesa d’aquesta regió.
  • Inversions Immobiliàries: Si busques oportunitats d’inversió, t’assessorem en l’adquisició de propietats amb potencial de creixement.

 

Altres Serveis Destacats

  • Certificats i Legalitat: A Fincas Palamós, ens encarreguem de verificar la legalitat i els certificats de les propietats. T’oferim la tranquil·litat de saber que estàs prenent decisions informades.
  • Reformes i Millores: Vols personalitzar la teva nova llar? El nostre equip et pot assessorar en projectes de reforma i millores. Des de petites renovacions fins a remodelacions completes, estem aquí per ajudar-te.
  • Avaluacions Professionals: Si necessites conèixer el valor real d’una propietat, els nostres avaluadors professionals avaluaran meticulosament cada detall per proporcionar-te una avaluació precisa.

 

Per Què Escollir-nos

  • Experiència i Coneixement: La nostra trajectòria parla per si mateixa. Coneixem el mercat local i les tendències immobiliàries.
  • Professionalisme: Treballem amb integritat i transparència. Cada transacció es gestiona amb la màxima professionalitat.
  • Xarxa de Contactes: Gràcies a la nostra àmplia xarxa de contactes, podem connectar compradors i venedors de manera efectiva.

 

Contacte

Adreça: Avda. Onze de Setembre, 25, 17230 – Palamós (Girona)
Telèfons: 972 316 254 / 972 318 558 / 627372381
Correu Electrònic: info@fincaspalamos.com
Visita el nostre lloc web per explorar les nostres propietats disponibles. Confia en Fincas Palamós per fer realitat els teus somnis immobiliaris! 


També et pot interessar



Guia comercial del Vallès