Diari digital del Vallès Oriental i Occidental

Temps ara
Weather Icon
( - )

0% Gluten Sabadell


Contacta-hi

sabadell@0x100gluten.com

Telèfon

930 059 346

640 52 44 99

Adreça

Blasco de Garay, 16

Població

Sabadell

Les xarxes socials de 0% Gluten Sabadell

Instagram

Descripció

0% Gluten Sabadell

Molt més que Pa i Pastisseria a Sabadell!

Pans i pastisseria fresca diària sense gluten a Sabadell

[0% Gluten] revoluciona el món de la fleca i pastisseria per a celíacs i intolerants a altres al·lèrgens. És punt de trobada per a totes les persones que aposten per l’alimentació saludable i sense gluten, en un espai únic i inclusiu amb productes artesans, elaborats directament de cara al públic, i totalment #glutenfree.

Experiències [0% Gluten]

Comprar barretes de panses i nous o un rodó pel sopar familiar a casa; menjar una amanida de formatge de cabra i una focaccia de pollastre i poma enmig d’una intensa jornada laboral; gaudir d’una xocolata desfeta una freda tarda d’hivern; refrescar-se amb un suc de fruita natural a ple estiu; esmorzar magdalenes de gustos acabades de fer al matí; encarregar un deliciós pastís per la festa d’aniversari dels nens i que tots mengin el mateix. Tot a base de productes 100% lliures de gluten.


També et pot interessarRep les notícies d'última hora

La vostra privacitat és important per a nosaltres

Tant els nostres socis comercials com nosaltres fem servir cookies a la nostra web per personalitzar contingut i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. Fent clic, accepteu l'ús d'aquesta tecnologia a la nostra web.

Guia comercial del Vallès