puntvalles

Continuen tallats més d'una cinquantena de trams de la xarxa viària catalana amb motiu de la vagaAlgunes de les carreteres més afectades són l'A-2 i l'AP-7, a més de les Rondes de Dalt i Litoral.

 

ACN Barcelona .- Les protestes amb motiu de la vaga general continuen causant una cinquantena de talls en més d'una trentena de trams de la xarxa viària catalana, segons informa el Servei Català de Trànsit. La demarcació de Barcelona és la més afectada, amb 33 trams talls de quinze carreteres diferents. Així, l'A-2 es troba tallada a Òdena, mentre que hi ha dos carrils oberts a Sant Joan Despí en sentit Barcelona i un carril obert a Abrera, també cap a la capital catalana; l'AP-7 es troba tallada a Llinars del Vallès, a Santa Perpètua, a Vilafranca del Penedès i a Cerdanyola del Vallès; la Ronda Litoral a l'alçada del Poblenou i a la Ronda de Dalt hi ha un carril obert a Vallcarca en sentit Llobregat, un carril obert a al Meridiana en sentit Trinitat i la Via Augusta, també en sentit Trinitat.
D'altra banda, la B-23 té la circulació interrompuda a Molins de Rei i hi ha un carril obert a Sant Just Desvern, cap a Barcelona i hi ha talls a la C-15 tallada Vilafranca i Sant Quintí de Mediona, la C-16 tallada Sallent i a Terrassa, sentit nord; la C-17 Tallada Aiguafreda i Tagamanent; la C-25 a Vic i a Artés i hi ha un carril obert a Manresa; la C-32 es troba tallada a Sitges en sentit Barcelona i té una marxa lenta a Gavà en sentit Sitges; a la C-37 està tallada a Manresa i a Castellfollit del Boix; la C-58 ho està a Terrassa, la C-59 a Moià, la N-340 a Vilafranca del Penedès i l'N-II a Premià de Dalt.

La demarcació de Girona és la menys afectada i només consten quatre incidències. Es tracta del tall e l'AP-7 al seu pas per Vilafant i Riudellots de la Selva, l'N-152 a Puigcerdà i l'N-II a Vilamalla.

Per la seva banda, a les comarques de Lleida, l'A-2 es troba tallada a Granadella i a Cervera en sentit Lleida, a la C-12 es troba tallada a Menàrguens, Balaguer i Maials, a la C-13 a Balaguer i a la C-14 a Ponts per obstacles a la via; tampoc es pot circular a la C-45 a Seròs, a l'L-200 a Miralcamp, a l'LL-11 tallada a Lleida; l'accés a l'AP-2 per Albatàrrec, l'N-145 a la Seu d'Urgell, l'N-230 a Vilaller i Alfarràs i a l'N-240 a Les Borges Blanques.

Per últim, a les comarques de Tarragona, a l'A-27 hi ha una marxa lenta a Constantí en sentit Lleida, a l'AP-2 hi ha retencions a la Bisbal del Penedès en sentit nord, a l'AP-7 hi ha un tall a l'Ampolla en sentit nord i retencions al Vendrell (1 carril obert) i l'N-340 es troba tallada a Alcanar i Amposta, junt amb l'N-420 a Bot.

La històrica empresa tèxtil Bros presenta un ERO per tancar la planta de Sabadell

La companyia al·lega "motius econòmics" i una baixada de la producció.   ACN Sabadell .- La his...

L'autòpsia descarta indicis de criminalitat en la mort de les dues persones trobades en un pis de Badia del Vallès

El Consell Comarcal ha obert un expedient per analitzar l'actuació de l'empresa d'atenció domiciliària...

Disset intoxicats de diversa consideració en un incendi d'habitatge a Terrassa

Onze d'ells van ser evacuats a l'Hospital i a la Mútua de la ciutat tot i que cap en estat greu.   ACN Terras...

Els Mossos investiguen la mort de d'una dona i el seu fill en un pis de Badia del Vallès

La policia apunta que no s'han trobat "indicis clars de criminalitat" i indica que resta a l'espera dels resultats de l'aut...

El balanç de trànsit del cap de setmana es tanca amb un mort

Les principals retencions d'aquest diumenge s'han registrat a la B-23 a Sant Joan Despí i Esplugues.   ACN Ba...