puntvalles

Tallen tres carreteres i posen obstacles a la via entre Sant Celoni i Llinars del Vallès contra els empresonamentsL'R2, L'R2 nord i l'R11 han acumulat més de mitja hora de retard.

 

ACN Barcelona .- Uns desconeguts han col·locat aquest dilluns a la matinada obstacles a la via entre Sant Celoni i Llinars del Vallès i Sant Celoni en protesta pels empresonaments del vicepresident de la Generalitat destituït, Oriol Junqueras, i la majoria de consellers de l'executiu de Puigdemont i contra l'aplicació de l'article 155 de la Constitució. Segons Renfe, han aparegut palets i pneumàtics a la via en l'inici del servei, al voltant de dos quarts de set del matí, tot i que una hora més tard els objectes han estat retirats. L'acció, però, ha causat retards superiors als 30 minuts a les línies R2, R2 nord i R11. Pel que fa les afectacions viàries, els manifestants han tallat la N-340 a Alcanar, a la C-17, a Mollet del Vallès i a la C-58, a Sant Quirze de Besora.
Els tres talls s'han produït al voltant de les vuit del matí i s'han allargat uns minuts, coincidint en plena hora punta. Quant a les afectacions viàries, s'han acumulat entre dos i set quilòmetres a Mollet del Vallès i entre 3 i 5 quilòmetres a Sant Quirze de Besora.

La històrica empresa tèxtil Bros presenta un ERO per tancar la planta de Sabadell

La companyia al·lega "motius econòmics" i una baixada de la producció.   ACN Sabadell .- La his...

L'autòpsia descarta indicis de criminalitat en la mort de les dues persones trobades en un pis de Badia del Vallès

El Consell Comarcal ha obert un expedient per analitzar l'actuació de l'empresa d'atenció domiciliària...

Disset intoxicats de diversa consideració en un incendi d'habitatge a Terrassa

Onze d'ells van ser evacuats a l'Hospital i a la Mútua de la ciutat tot i que cap en estat greu.   ACN Terras...

Els Mossos investiguen la mort de d'una dona i el seu fill en un pis de Badia del Vallès

La policia apunta que no s'han trobat "indicis clars de criminalitat" i indica que resta a l'espera dels resultats de l'aut...

El balanç de trànsit del cap de setmana es tanca amb un mort

Les principals retencions d'aquest diumenge s'han registrat a la B-23 a Sant Joan Despí i Esplugues.   ACN Ba...