puntvalles

Palau-solità i Plegamans, Polinyà i Sentmenat proposen unificar el servei de recollida de residusEl Consorci per a la Gestió de Residus del Vallès Occidental ha aprovat un conveni per analitzar la viabilitat i l'eficiència de la proposta

 

ACN Palau-solità i Plegamans .- Els municipis de Palau-solità i Plegamans, Polinyà i Sentmenat han posat sobre la taula una proposta per compartir el servei de recollida de residus. Atenent a aquesta petició, el Consorci per a la Gestió de Residus del Vallès Occidental, ha donat llum verda a un conveni que s'encarregarà d'analitzar la viabilitat i l'eficiència de la proposta. En aquesta línia, es farà una diagnosi de la situació actual de recollida als tres municipis i es plantejaran les possibles opcions de gestió unificada. Actualment aquests ajuntaments presten el servei mitjançant una concessió a una empresa externa. Tots tres contractes finalitzen entre el darrer trimestre de 2018 i principis de 2019.
L'estudi que es realitzarà contemplarà diferents vessants. Es farà una diagnosi de la situació del servei de recollida als tres municipis, avaluant al mateix temps hipotètics canvis de sistema. A més es plantejaran les possibles opcions de gestió unificada, analitzant detalladament recorreguts, freqüències, recursos materials i humans que intervenen, per tal de determinar la proposta de recollida per cada fracció. 

Aquest estudi hauria de donar diferents propostes d'organització del servei futur, detallant acuradament quina serà la previsió d'estalvi econòmic i els avantatges per cada acció de reorganització de servei als respectius municipis.

El cost màxim dels estudis que es realitzin en el marc d'aquest conveni serà de 18.000 euros. L'ajuntament de Sentmenat assumirà un 28% del cost total, el de Palau-Solità i Plegamans el 46% dels cost i el de Polinyà el 26%.

Montcada expressa el seu malestar després que Renfe hagi cancel·lat una reunió per abordar la seguretat al municipi

L'empresa ferroviària justifica la decisió per les "reiterades convocatòries de vaga general" i la "in...

Sànchez i Cuixart demanen

Els dirigents de les entitats sobiranistes apareixen en dos vídeos que s'han difós per les xarxes socials. &...

Puigdemont sobre la presó a Sànchez i Cuixart:

El president veu "molt mala notícia" la decisió de la jutgessa.   ACN Barcelona .- El president de la ...

El Govern estudia crear un Banc central de Catalunya amb 500 empleats i una entitat financera pública

El Departament d'Economia argumenta en un document que "no hi ha cap risc de perdre els estalvis" en el camí cap a l...

Puigdemont ofereix a Rajoy una reunió per obrir una negociació de dos mesos i li demana que reverteixi la

El president replica Rajoy amb una carta on no respon explícitament si s'ha declarat la independència per&ogr...