puntvalles

S'inaugura a Granollers un espai lliure de glutenAquest dimecres, 11 d’octubre, posada de llarg del nou espai lliure de gluten de Granollers, en un acte obert al públic i presidit per l’alcalde Josep Mayoral

El nou establiment [0% Gluten] de Granollers ja està preparat per la inauguració que tindrà lloc aquest dimecres, 11 d’octubre de 2017 a les 20 hores, i la posterior obertura al dia següent. La nova franquícia es troba al carrer Josep Umbert, 34, en ple centre de la capital del Vallès Oriental per donar el servei més acurat d’alimentació saludable a tota la comarca i nuclis de població adjacents.

L’alcalde de la ciutat, Josep Mayoral, presidirà dita inauguració i clourà l’acte amb unes paraules de benvinguda del centre al teixit comercial, acompanyat del creador de [0% Gluten], Francesc Altarriba, i de la responsable d’aquesta franquícia, Berna Comas, entre d’altres autoritats. Tots ells faran uns parlaments abans d’obrir el torn a la degustació de productes de l’extensa carta que pot oferir la marca, per tot el públic que s’hi aplegui. Entre les veus autoritzades assistents es podrà comptar amb la presència d’un representant de l’Associació de Celíacs de Catalunya, en nom de tot el col·lectiu que pateix problemes de celiaquia, un dels més beneficiats en l’obertura d’aquest model de negoci. També assistirà Ignasi Valls, gerent del Consell Comarcal del Vallès Oriental i altres portaveus de diferents àrees d’aquest ens.

Un nou espai de servei i de qualitat

Aquest establiment, obrirà portes oficialment el dijous dia 12 d’octubre, coincidint així amb la iniciativa de la majoria de comerços de la capital del Vallès d’estar al servei del públic, i oferint el mateix dia 12, i també el 13 i 14 d’octubre, un 10% de descompte a tothom qui faci una consumició a aquest espai glutenfree com a regal de benvinguda. Com les altres franquícies obertes, al [0% Gluten] Granollers s’elaboraran cada dia els productes que es posaran a la venda i hi haurà una zona de degustació. Tot el personal ha estat format escrupolosament i tots els productes que s’hi serveixin, a banda de sense gluten, no contindran ni ou ni lactosa, principals causants de la majoria d’intoleràncies alimentàries, entre altres virtuts saludables.

Mor l'excap de colla dels Blaus, Lluís Bertrans

El dissenyador gràfic i excap de colla dels Blaus, Lluís Bertrans, ha mort aquest dijous als 44 anys a causa ...

Mil vallesans a Vilalba contra la violència

Un miler de vallesans s'han desplaçat avui fins a Vilalba Sasserra per a fer-hi una concentració contra ...

Una concentració talla l'AP-7 a Cardedeu

El pas de l'AP-7 per Cardedeu ha estat tallat durant pràcticament tot el dia d'avui, durant l'aturada de p...

Granollers, a vessar en l'aturada de país

Granollers ha estat una de les capitals de comarca que, durant el dia d'avui, 3 d'octubre, ha rebut riuades de gent pr...

Concentració contra la violència a La Porxada

Més d'un miler de persones s'han concentrat avui, 2 d'octubre, a La Porxada de Granollers com a mostra de denú...