puntvalles

Banc Sabadell comunica als treballadors que canvia de seu per la reacció de la clientela de fora de CatalunyaEl canvi no comportarà cap afectació entre la plantilla, i fonts sindicals valoren la decisió positiva des del punt de vista laboral

 

ACN Barcelona .- Banc Sabadell ha comunicat aquest dijous a la tarda als treballadors que s'ha pres la decisió de canviar la seu social a Alacant. Fonts sindicals han explicat a l'ACN que des de la direcció del banc se'ls ha indicat que s'ha tingut en compte la reacció de la clientela de fora de Catalunya, entre d'altres elements. Cal recordar que l'entitat té un 80% del seu negoci fora del país. Les mateixes fonts han indicat que no se'ls ha comunicat si el canvi serà temporal o definitiu. En tot cas, des del punt de vista laboral sí se'ls ha informat que la decisió no tindrà cap conseqüència pel que fa a la plantilla, més enllà del fet que alguns quadres de comandaments hauran d'assistir a reunions a Alacant. A Catalunya, la seu central de Sant Cugat del Vallès funcionarà al 100% com fins ara.
La direcció ha explicat als sindicats amb més representativitat entre la plantilla que la decisió de canviar la seu social es fa per donar seguretat als clients i als accionistes en el context de l'enfrontament entre Catalunya i Espanya a l'entorn de la independència. Amb aquest moviment, la seguretat estaria assegurada, segons s'ha dit als representants dels treballadors.

En tot cas, fonts dels sindicats presents a la reunió han fet una valoració positiva de la decisió des del punt de vista laboral, pel fet que no té cap tipus d'afectació entre els treballadors.

Montcada expressa el seu malestar després que Renfe hagi cancel·lat una reunió per abordar la seguretat al municipi

L'empresa ferroviària justifica la decisió per les "reiterades convocatòries de vaga general" i la "in...

Sànchez i Cuixart demanen

Els dirigents de les entitats sobiranistes apareixen en dos vídeos que s'han difós per les xarxes socials. &...

Puigdemont sobre la presó a Sànchez i Cuixart:

El president veu "molt mala notícia" la decisió de la jutgessa.   ACN Barcelona .- El president de la ...

El Govern estudia crear un Banc central de Catalunya amb 500 empleats i una entitat financera pública

El Departament d'Economia argumenta en un document que "no hi ha cap risc de perdre els estalvis" en el camí cap a l...

Puigdemont ofereix a Rajoy una reunió per obrir una negociació de dos mesos i li demana que reverteixi la

El president replica Rajoy amb una carta on no respon explícitament si s'ha declarat la independència per&ogr...