puntvalles

Un incendi crema un local de GranollersTretze dotacions dels Bombers de la Generalitat estan treballant en un incendi que, des d'ahir a la nit, està afectant un local en un pis de sis plantes al carrer Girona de Granollers. L'espai afectat és un basar xinès, que ha quedat totalment cremat. 

L'incendi es va detectar a les 21h45 d'ahir, 14 de setembre, i es va donar per extingit prop de les 4h del matí. No obstant, els veïns, que van ser desallotjats de matinada, encara no han pogut tornar als seus habitatges. 

La labor dels serveis d'emergències continuen encara durant el matí d'aquest divendres, 15 de setembre, fet pel qual l'Ajuntament de Granollers recomana limitar al màxim la circulació de vehicles pel carrer Girona, entre els carrers Francesc Ribas i Agustí Vinyamata.

Més enllà dels Bombers, també es van desplaçar fins al lloc dels fets diversos vehicles de la Policia Local, dels Mossos d'Esquadra i una ambulància del SEM. 

S'inaugura a Granollers un espai lliure de gluten

Aquest dimecres, 11 d’octubre, posada de llarg del nou espai lliure de gluten de Granollers, en un acte obert al p&ua...

Mor l'excap de colla dels Blaus, Lluís Bertrans

El dissenyador gràfic i excap de colla dels Blaus, Lluís Bertrans, ha mort aquest dijous als 44 anys a causa ...

Mil vallesans a Vilalba contra la violència

Un miler de vallesans s'han desplaçat avui fins a Vilalba Sasserra per a fer-hi una concentració contra ...

Una concentració talla l'AP-7 a Cardedeu

El pas de l'AP-7 per Cardedeu ha estat tallat durant pràcticament tot el dia d'avui, durant l'aturada de p...

Granollers, a vessar en l'aturada de país

Granollers ha estat una de les capitals de comarca que, durant el dia d'avui, 3 d'octubre, ha rebut riuades de gent pr...