puntvalles

Festa de l'Esport a Palau de PlegamansEntre les propostes s’inclou ‘Pedala amb energia’, per generar electricitat a partir de l’esforç físic

Un any més, l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans organitza la Festa de l’Esport, amb un ampli ventall d’activitats que tenen lloc aquest dissabte i diumenge amb l’objectiu de difondre l’esport com a font de salut i diversió. Es pot consultar el programa complet al web Festa de l’Esport.

Enguany inclou una activitat emmarcada en la Setmana de l’Energia. Tothom que ho vulgui podrà generar electricitat fent exercici, amb el taller ‘Pedala amb energia’, de la Diputació de Barcelona i la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat. Aquesta iniciativa tindrà lloc dissabte a la tarda, a la plaça de Ca l’Estruch, on també es podran practicar tota mena d’esports i jocs: xanques, pedals, futbol, karts, inflables, exhibicions...

Les bitlles catalanes, esport que un grup de persones està recuperant i impulsant al nostre poble, seran un altre gran atractiu de dissabte a la tarda. Hi haurà una demostració oberta a totes les persones que vulguin conèixer aquesta disciplina. Serà a la pista coberta annexa al pavelló d’esports.

A les 9 del vespre de dissabte començarà una activitat multitudinària que ja s’està consolidant al calendari d’activitats de la vila. Es tracta de la Caminada Nocturna, a la que ja s’han inscrit les 600 persones que han completat el nombre màxim d’inscripcions. Recorreran una distància aproximada de 8 km i mig. A l’arribada els esperarà un sopar per a tots els i les participants.

Amb tot, la Festa de l’Esport començarà el matí del mateix dissabte, amb el Torneig de Bàsquet Vila de Palau. També durant el matí del dia 3 tindran lloc les activitats Spinning i Zumba Kids, a les Piscines Sant Carles.

L’intens cap de setmana esportiu culminarà diumenge al matí. A les 11.30 hores es farà el Festival de Cloendade les Activitats Esportives Municipals, al Pavelló Municipal d’Esports Maria Víctor. Els ritmes i les coreografies posaran el colofó a aquest cap de setmana d’homenatge a la salut i l’esport.

La Festa de l’Esport és organitzada per l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans, amb el suport de la Diputació de Barcelona i la col·laboració d’un bon nombre d’entitats i clubs esportius del municipi.

Montcada expressa el seu malestar després que Renfe hagi cancel·lat una reunió per abordar la seguretat al municipi

L'empresa ferroviària justifica la decisió per les "reiterades convocatòries de vaga general" i la "in...

Sànchez i Cuixart demanen

Els dirigents de les entitats sobiranistes apareixen en dos vídeos que s'han difós per les xarxes socials. &...

Puigdemont sobre la presó a Sànchez i Cuixart:

El president veu "molt mala notícia" la decisió de la jutgessa.   ACN Barcelona .- El president de la ...

El Govern estudia crear un Banc central de Catalunya amb 500 empleats i una entitat financera pública

El Departament d'Economia argumenta en un document que "no hi ha cap risc de perdre els estalvis" en el camí cap a l...

Puigdemont ofereix a Rajoy una reunió per obrir una negociació de dos mesos i li demana que reverteixi la

El president replica Rajoy amb una carta on no respon explícitament si s'ha declarat la independència per&ogr...