puntvalles

El CN Granollers, 5è millor club catalàEl Club Natació Granollers torna a ser un dels millors clubs catalans, concretament la 5a millor entitat catalana del 2016. I així li ho va reconèixer la Federació Catalana de Natació (FCN), en el marc de la XV Diada de la Natació Catalana, que va tenir lloc el passat dimecres 17 de maig en el transcurs de la gala anual que es va celebrar a El Teatre Principal de Sabadell i on a més a més es van lliurar guardons a esportistes, persones i entitats que han destacat per la seva tasca i pels seus èxits durant l’any 2016.

El CN Granollers és el primer club del rànquing de les 15 millors entitats que reconeix la FCN que compta exclusivament amb esportistes no professionals, fet que fa encara més meritori aquest cinquè lloc. Per davant es troben clubs com el Sabadell, Sant Andreu, Terrassa i Mataró, i per darrera d’altres com el CN Barcelona o CE Mediterrani. Un guardó amb el que es premia la tasca de tota una temporada i reconeix l’excel·lent gestió que el Club porta a terme amb la seves seccions esportives.

Mostra d’aquesta tasca esportiva i formativa també va quedar palesa amb la placa al mèrit que va rebre Judit Requena –entrenadora i exesportista del Club- per la seva trajectòria com a tècnica de natació sincronitzada.

De la mateix manera, la natació sincronitzada va ser la secció que més guardons va rebre. Cristina Salvador, reconeixement especial per la seva trajectòria esportiva, convertint-se en un referent de la natació sincronitzada catalana. Tanmateix va rebre una menció especial en categoria absoluta per la medalla de bronze en equip lliure al Campionat d’Europa de Londres. Una menció especial que també van rebre Helena Jaumà, Cecília Jiménez i Txell Mas. Menció especial en categoria d’edats per Ariadna Arisó, Lídia Vigara, Èlia Calvo i Natàlia de la Nuez per la medalla de bronze en equip i combo a l’European Junior Championship de Rijeka. Pau Ribes va rebre la medalla al mèrit esportiu per la seva trajectòria esportiva com a nedador de sincronitzada.

La natació també va ser reconeguda. Albert Escrits va rebre una menció especial en categoria d’edats per la seva medalla de plata als 1.500 lliures al Campionat d’Europa Júnior de Hódmezövársárhely. Va ser l’únic nedador de la Diada reconegut en aquesta categoria. I és que Escrits va fer història amb la seva actuació a l’Europeu.

La Portada, premiada per la premsa comarcal

La sisena edició dels Premis Premsa Comarcal que, patrocinats per Endesa, guardonen les millors portades de l'any, h...

Els vallesans Raska obriran el Canet Rock

El grup músical vallesà Raska obrirà el Canet Rock, el festival de música catalana que es dur&a...

Més de 20 grups actuaran al Musik N Viu

Doctor Prats, Gritando en Silencio, Juantxo Skalari i la Skalari The Rude Band, Los Mambo Jambo i Manero Sound System s&oac...

Unió per millorar el lloguer social a GRN

La Fundació Hàbitat 3 i l'Ajuntament de Granollers col·laboraran per tal d'incrementar el parc d'habit...

Una delegació de Granollers visita el Líban

Una delegació de Granollers, encapçalada per l’alcalde Josep Mayoral, ha participat del 9 al 12 de maig...