puntvalles

SEAT estudia que el nou model es digui MolletEl president de SEAT, Luca de Meo, ha respost a l'alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs, que en aquests moments la companyia està en ple procés per donar nom al nou model que sortirà al mercat l'any vinent. La resposta es produeix després que el passat mes de març, Monràs enviés una carta a de Meo, proposant-li que el nou model que fabricarà la companyia automobilística porti el nom de Mollet.

La proposta de Monràs es produïa després que SEAT confirmés que la seva intenció és seguir amb la política de nomenar els seus vehicles amb topònims de ciutats espanyoles.

El president de la companyia li agraeix a Monràs el seu interès i el fet de trasllada'ls-hi la proposta i li anuncia que el procés per decidir el nom del nou vehicle inclou la participació d'experts en naming (procés creatiu mitjançant el qual es crea el nom d'una marca), de grups de consumidors i de membres de diferents àrees de la companyia

Tot i que l'automobilística té la seva seu central a Martorell, fins ara no hi ha cap model de SEAT que porti el nom d'una ciutat catalana.

La Portada, premiada per la premsa comarcal

La sisena edició dels Premis Premsa Comarcal que, patrocinats per Endesa, guardonen les millors portades de l'any, h...

Els vallesans Raska obriran el Canet Rock

El grup músical vallesà Raska obrirà el Canet Rock, el festival de música catalana que es dur&a...

Més de 20 grups actuaran al Musik N Viu

Doctor Prats, Gritando en Silencio, Juantxo Skalari i la Skalari The Rude Band, Los Mambo Jambo i Manero Sound System s&oac...

Unió per millorar el lloguer social a GRN

La Fundació Hàbitat 3 i l'Ajuntament de Granollers col·laboraran per tal d'incrementar el parc d'habit...

Una delegació de Granollers visita el Líban

Una delegació de Granollers, encapçalada per l’alcalde Josep Mayoral, ha participat del 9 al 12 de maig...