puntvalles

Territori licita la millora de la ronda de GRNEl Departament de Territori i Sostenibilitat ha licitat les obres de millora de la seguretat de la ronda de Granollers (C-352), entre els termes municipals de Les Franqueses del Vallès i La Roca del Vallès (Vallès Oriental).
 
L’actuació permetrà eixamplar un tram de 2 quilòmetres de longitud entre els enllaços de la C-352 amb la carreteres C-1415c d'Argentona a Granollers i amb la C-251 de Granollers a Cardedeu. Això permetrà encabir una mitjana de formigó per separar els sentits de circulació, de manera que suposarà una millora de la seguretat en aquest tram.
 
Es mantindrà la secció actual, amb dos carrils en sentit Cardedeu i un carril en sentit La Roca del Vallès, amb 3,5 metres d’amplada cadascun. Tanmateix, la part de la calçada amb un sol carril tindrà una amplada total de 5,5 metres, per garantir la fluïdesa del trànsit en cas d’incidències, avaries o parades d’altres vehicles al voral.
 
Les obres tenen un cost d’1,5 milions, i es preveu que comencin durant el segon semestre de l’any, amb un termini d’execució de 6 mesos.
 
Concretament, l’actuació abasta l'ampliació de la plataforma allà on sigui possible, la construcció de barrera de formigó, l'estesa de nova capa de paviment en tot l’àmbit de l’actuació, la disposició de noves cunetes transitables com a elements de drenatge longitudinal, i la nova senyalització horitzontal i adequació a la nova situació de la senyalització vertical, així com dels elements de contenció de vehicles als marges de la carretera.

Els cotxes sense etiqueta que circulin per Barcelona quan hi ha episodi de contaminació podran ser multats amb 100 euros

L'Ajuntament destina 48 patrulles de la Guàrdia Urbana a aquesta qüestió fins que s'implementi el sistem...

Enxampen 'in fraganti' tres homes quan robaven en un habitatge de Granollers

Als detinguts se'ls relaciona amb dos robatoris més amb força a domicilis d'Esparreguera i Pallejà. &...

Cap de setmana amb dues víctimes mortals a les carreteres i autopistes catalanes

Destacar també que un menor d'edat que anava en bicicleta va perdre la vida en un xoc amb un cotxe dins el nucli de ...

Rescaten dos ciclistes accidentats a Sant Celoni i a Vallromanes

Es tracta d'una dona de 54 anys amb possible fractura dorsal i un home de 59, amb fractura de tíbia.   ACN Sa...

El PDeCAT trenca el pacte de govern amb el PSC a Parets del Vallès

Els demòcrates asseguren que la relació amb els socialistes ha estat "immillorable" però reconeixen qu...