puntvalles

Territori licita la millora de la ronda de GRNEl Departament de Territori i Sostenibilitat ha licitat les obres de millora de la seguretat de la ronda de Granollers (C-352), entre els termes municipals de Les Franqueses del Vallès i La Roca del Vallès (Vallès Oriental).
 
L’actuació permetrà eixamplar un tram de 2 quilòmetres de longitud entre els enllaços de la C-352 amb la carreteres C-1415c d'Argentona a Granollers i amb la C-251 de Granollers a Cardedeu. Això permetrà encabir una mitjana de formigó per separar els sentits de circulació, de manera que suposarà una millora de la seguretat en aquest tram.
 
Es mantindrà la secció actual, amb dos carrils en sentit Cardedeu i un carril en sentit La Roca del Vallès, amb 3,5 metres d’amplada cadascun. Tanmateix, la part de la calçada amb un sol carril tindrà una amplada total de 5,5 metres, per garantir la fluïdesa del trànsit en cas d’incidències, avaries o parades d’altres vehicles al voral.
 
Les obres tenen un cost d’1,5 milions, i es preveu que comencin durant el segon semestre de l’any, amb un termini d’execució de 6 mesos.
 
Concretament, l’actuació abasta l'ampliació de la plataforma allà on sigui possible, la construcció de barrera de formigó, l'estesa de nova capa de paviment en tot l’àmbit de l’actuació, la disposició de noves cunetes transitables com a elements de drenatge longitudinal, i la nova senyalització horitzontal i adequació a la nova situació de la senyalització vertical, així com dels elements de contenció de vehicles als marges de la carretera.

La Portada, premiada per la premsa comarcal

La sisena edició dels Premis Premsa Comarcal que, patrocinats per Endesa, guardonen les millors portades de l'any, h...

Els vallesans Raska obriran el Canet Rock

El grup músical vallesà Raska obrirà el Canet Rock, el festival de música catalana que es dur&a...

Més de 20 grups actuaran al Musik N Viu

Doctor Prats, Gritando en Silencio, Juantxo Skalari i la Skalari The Rude Band, Los Mambo Jambo i Manero Sound System s&oac...

Unió per millorar el lloguer social a GRN

La Fundació Hàbitat 3 i l'Ajuntament de Granollers col·laboraran per tal d'incrementar el parc d'habit...

Una delegació de Granollers visita el Líban

Una delegació de Granollers, encapçalada per l’alcalde Josep Mayoral, ha participat del 9 al 12 de maig...