puntvalles

Territori licita la millora de la ronda de GRNEl Departament de Territori i Sostenibilitat ha licitat les obres de millora de la seguretat de la ronda de Granollers (C-352), entre els termes municipals de Les Franqueses del Vallès i La Roca del Vallès (Vallès Oriental).
 
L’actuació permetrà eixamplar un tram de 2 quilòmetres de longitud entre els enllaços de la C-352 amb la carreteres C-1415c d'Argentona a Granollers i amb la C-251 de Granollers a Cardedeu. Això permetrà encabir una mitjana de formigó per separar els sentits de circulació, de manera que suposarà una millora de la seguretat en aquest tram.
 
Es mantindrà la secció actual, amb dos carrils en sentit Cardedeu i un carril en sentit La Roca del Vallès, amb 3,5 metres d’amplada cadascun. Tanmateix, la part de la calçada amb un sol carril tindrà una amplada total de 5,5 metres, per garantir la fluïdesa del trànsit en cas d’incidències, avaries o parades d’altres vehicles al voral.
 
Les obres tenen un cost d’1,5 milions, i es preveu que comencin durant el segon semestre de l’any, amb un termini d’execució de 6 mesos.
 
Concretament, l’actuació abasta l'ampliació de la plataforma allà on sigui possible, la construcció de barrera de formigó, l'estesa de nova capa de paviment en tot l’àmbit de l’actuació, la disposició de noves cunetes transitables com a elements de drenatge longitudinal, i la nova senyalització horitzontal i adequació a la nova situació de la senyalització vertical, així com dels elements de contenció de vehicles als marges de la carretera.

Cessa Jové, de Les Franqueses, el número dos de Junqueras

El decret aprovat pel Govern busca per protegir-lo de la multa de 12.000 euros diaris imposada pel TC Josep Maria Jov&eacu...

"Catalunya viu un estat d'excepció de facto"

El president remarca que el govern espanyol ha fet els escorcolls i detencions sense un decret   ACN Barcelona .- El...

Pintades a la botiga dels pares d'Albert Rivera, a Granollers

El líder de Cs diu que Puigdemont i Junqueras són "els responsables del que passi a Catalunya aquests dies" ...

Set furgonetes de la Guàrdia Civil s'enduen els prop de 10 milions de paperetes de la nau de Bigues i Riells

Els Mossos i l'alcalde de la població pacten amb el mig centenar de persones l'aixecament del bloqueig   ACN ...

Denuncien identificacions i requisa de material de la campanya per l'1-O

La tradicional enganxada de cartells arreu de Catalunya ha comportat les primeres actuacions dels policials   ACN Ba...