puntvalles

Territori licita la millora de la ronda de GRNEl Departament de Territori i Sostenibilitat ha licitat les obres de millora de la seguretat de la ronda de Granollers (C-352), entre els termes municipals de Les Franqueses del Vallès i La Roca del Vallès (Vallès Oriental).
 
L’actuació permetrà eixamplar un tram de 2 quilòmetres de longitud entre els enllaços de la C-352 amb la carreteres C-1415c d'Argentona a Granollers i amb la C-251 de Granollers a Cardedeu. Això permetrà encabir una mitjana de formigó per separar els sentits de circulació, de manera que suposarà una millora de la seguretat en aquest tram.
 
Es mantindrà la secció actual, amb dos carrils en sentit Cardedeu i un carril en sentit La Roca del Vallès, amb 3,5 metres d’amplada cadascun. Tanmateix, la part de la calçada amb un sol carril tindrà una amplada total de 5,5 metres, per garantir la fluïdesa del trànsit en cas d’incidències, avaries o parades d’altres vehicles al voral.
 
Les obres tenen un cost d’1,5 milions, i es preveu que comencin durant el segon semestre de l’any, amb un termini d’execució de 6 mesos.
 
Concretament, l’actuació abasta l'ampliació de la plataforma allà on sigui possible, la construcció de barrera de formigó, l'estesa de nova capa de paviment en tot l’àmbit de l’actuació, la disposició de noves cunetes transitables com a elements de drenatge longitudinal, i la nova senyalització horitzontal i adequació a la nova situació de la senyalització vertical, així com dels elements de contenció de vehicles als marges de la carretera.

El RACC alerta que el 40% dels radars de Catalunya tenen una senyalització deficient

El Reial Automòbil Club de Catalunya (RACC) ha alertat aquest dilluns a partir d'un estudi que el 40% dels radars de...

Foment licitarà tota l'obra civil del soterrament de la línia R2 a Montcada i Reixac el darrer trimestre de 2017

L'obra civil del soterrament de la R2 a Montcada i Reixac (Vallès Occidental) es licitarà abans que...

55 nens afectats per una fuita de clor a Gualba

55 nens d'entre 5 i 11 anys han estat atesos aquest dimecres a la tarda per una fuita de clor que ha tingut lloc en una pis...

Sabadell estrena tres estacions dels Ferrocarrils

Sabadell ha estrenat les tres darreres estacions de l'ampliació de la xarxa de Ferrocarrils de la Generalitat de Cat...

Mor la dona atropellada per una moto a Granollers

La dona de 59 anys, veïna de Granollers i mestra a l'institut Cervetó, que va patir un atropellament e...