puntvalles

650 participants a la caminada de Les FranquesesAquest diumenge 7 de maig de 2017 ha tingut lloc la Caminada Popular de Les Franqueses del Vallès. Al voltant de 650 persones han assistit a la 15a edició d’aquest esdeveniment organitzat pel Patronat Municipal d’Esports de les Franqueses del Vallès.

A les 8 del matí, les 650 persones que es reunien a la Zona Esportiva Municipal de Corró d’Avall han escoltat el tret de sortida de la 15a Caminada Popular de les Franqueses del Vallès. Els participants han realitzat un recorregut de 19 kilòmetres per diversos camins del municipi, passant per Mil Pins, Llerona, Corró d’Amunt, Marata i finalitzant la prova al mateix punt de sortida, a Corró d’Avall.

Respecte l’any passat, la Caminada Popular ha experimentat lleus canvis en el seu recorregut, afegint més trams per bosc. “Aquest any hem intentat introduir nous corriols i alguna trialera”, explica en Josep Campaña, membre de l’organització de la Caminada, cap tècnic i director-gerent del Patronat Municipal d’Esports.

En acabar la Caminada, sota un sol radiant que ha acompanyat durant tota la prova, els participants han pogut gaudir de quatre avituallaments: aigua a Llerona; coca i suc a Corró d’Amunt; taronja, plàtan, llaminadures i aigua a Marata; i entrepà de botifarra i beguda a l’arribada a càrrec del Club Bàsquet les Franqueses.

Enguany, la Caminada ha assolit un caire solidari amb la donació per part de l’Ajuntament de 1.000 euros a l’Associació Pulseres Candela per l’Obra Social Sant Joan de Déu per ajudar a la investigació del càncer infantil. A més, Pulseres Candela ha disposat d’un stand a les instal·lacions esportives de Corró d’Avall, on han pogut vendre les seves polseres solidàries.

Al final del recorregut l’obsequi de l’organització per a tots els inscrits ha estat unallonganissa com a regal per haver format part d’aquesta 15ª edició. “Crec que a la gent li ha fet gràcia rebre una llonganissa, ja que no és el típic objecte que s’acostuma a regalar”, comenta l’organitzador. Alhora, coincidint amb el Dia de la Mare, totes les mares de la caminada han estat obsequiades amb una petúnia.

L’organització d’aquesta edició ha comptat amb la col·laboració de diversos voluntaris de les seccions de bàsquet i handbol del Patronat Municipal d’Esports.

Des de l’Ajuntament volem agrair l’assistència a tots i cadascun dels participants i animar-vos a participar a la propera edició.

La Portada, premiada per la premsa comarcal

La sisena edició dels Premis Premsa Comarcal que, patrocinats per Endesa, guardonen les millors portades de l'any, h...

Els vallesans Raska obriran el Canet Rock

El grup músical vallesà Raska obrirà el Canet Rock, el festival de música catalana que es dur&a...

Més de 20 grups actuaran al Musik N Viu

Doctor Prats, Gritando en Silencio, Juantxo Skalari i la Skalari The Rude Band, Los Mambo Jambo i Manero Sound System s&oac...

Unió per millorar el lloguer social a GRN

La Fundació Hàbitat 3 i l'Ajuntament de Granollers col·laboraran per tal d'incrementar el parc d'habit...

Una delegació de Granollers visita el Líban

Una delegació de Granollers, encapçalada per l’alcalde Josep Mayoral, ha participat del 9 al 12 de maig...