puntvalles

650 participants a la caminada de Les FranquesesAquest diumenge 7 de maig de 2017 ha tingut lloc la Caminada Popular de Les Franqueses del Vallès. Al voltant de 650 persones han assistit a la 15a edició d’aquest esdeveniment organitzat pel Patronat Municipal d’Esports de les Franqueses del Vallès.

A les 8 del matí, les 650 persones que es reunien a la Zona Esportiva Municipal de Corró d’Avall han escoltat el tret de sortida de la 15a Caminada Popular de les Franqueses del Vallès. Els participants han realitzat un recorregut de 19 kilòmetres per diversos camins del municipi, passant per Mil Pins, Llerona, Corró d’Amunt, Marata i finalitzant la prova al mateix punt de sortida, a Corró d’Avall.

Respecte l’any passat, la Caminada Popular ha experimentat lleus canvis en el seu recorregut, afegint més trams per bosc. “Aquest any hem intentat introduir nous corriols i alguna trialera”, explica en Josep Campaña, membre de l’organització de la Caminada, cap tècnic i director-gerent del Patronat Municipal d’Esports.

En acabar la Caminada, sota un sol radiant que ha acompanyat durant tota la prova, els participants han pogut gaudir de quatre avituallaments: aigua a Llerona; coca i suc a Corró d’Amunt; taronja, plàtan, llaminadures i aigua a Marata; i entrepà de botifarra i beguda a l’arribada a càrrec del Club Bàsquet les Franqueses.

Enguany, la Caminada ha assolit un caire solidari amb la donació per part de l’Ajuntament de 1.000 euros a l’Associació Pulseres Candela per l’Obra Social Sant Joan de Déu per ajudar a la investigació del càncer infantil. A més, Pulseres Candela ha disposat d’un stand a les instal·lacions esportives de Corró d’Avall, on han pogut vendre les seves polseres solidàries.

Al final del recorregut l’obsequi de l’organització per a tots els inscrits ha estat unallonganissa com a regal per haver format part d’aquesta 15ª edició. “Crec que a la gent li ha fet gràcia rebre una llonganissa, ja que no és el típic objecte que s’acostuma a regalar”, comenta l’organitzador. Alhora, coincidint amb el Dia de la Mare, totes les mares de la caminada han estat obsequiades amb una petúnia.

L’organització d’aquesta edició ha comptat amb la col·laboració de diversos voluntaris de les seccions de bàsquet i handbol del Patronat Municipal d’Esports.

Des de l’Ajuntament volem agrair l’assistència a tots i cadascun dels participants i animar-vos a participar a la propera edició.

El RACC alerta que el 40% dels radars de Catalunya tenen una senyalització deficient

El Reial Automòbil Club de Catalunya (RACC) ha alertat aquest dilluns a partir d'un estudi que el 40% dels radars de...

Foment licitarà tota l'obra civil del soterrament de la línia R2 a Montcada i Reixac el darrer trimestre de 2017

L'obra civil del soterrament de la R2 a Montcada i Reixac (Vallès Occidental) es licitarà abans que...

55 nens afectats per una fuita de clor a Gualba

55 nens d'entre 5 i 11 anys han estat atesos aquest dimecres a la tarda per una fuita de clor que ha tingut lloc en una pis...

Sabadell estrena tres estacions dels Ferrocarrils

Sabadell ha estrenat les tres darreres estacions de l'ampliació de la xarxa de Ferrocarrils de la Generalitat de Cat...

Mor la dona atropellada per una moto a Granollers

La dona de 59 anys, veïna de Granollers i mestra a l'institut Cervetó, que va patir un atropellament e...