Weather Icon
( - )

El Recam Làser Caldes fa història

14 Març 2017 Redacció:

El Recam Làser Caldes segueix fent història i s’ha classificat per la Final Four de la Copa CERS tot just en el primer any de participació. Els calderins es van desfer del Trissino per 2 a 5 amb un global de 5 a 9 a favor dels vallesans.

El partit va començar molt igualat, amb els nervis dels primers minuts i de la importància dels 50 minuts. Amb el transcurs dels minuts el Caldes va anar entrant en el partit i generant perill a la porteria de Nicoletti. Tot i això, els locals també van generar molt perill però Campor va treure qualsevol perill. Al minut 15 Xavi Rovira va fer el 0 a 1, un gol que va donar molta moral als calderins.

Uns minuts més tard, l’àrbitre va xiular penal però Campor el va aturar. Tot i això, el Trissino va veure porteria en una jugada posterior aprofitant una segona oportunitat. Roger Acsensi va apagar qualsevol tipus de reacció italiana ja que a la següent jugada va fer el 1 a 2, una diana molt psicològica.

A la represa el Caldes va sortir molt endollat i Xavi Rovira va fussilar la porteria de Nicoletti amb un xut de mitja distància. Els transalpins es van veure obligats a pressionar més a dalt i deixar més espais a la seva àrea veient com tenien la eliminatòria. Els nervis estaven presents sobre la pista però els de Candami van saber gestionar molt bé el partit amb les contres dels del Veneto.

A 8 minuts pel final, Rovira va completar el seu hat-trick particular executant una falta directa a la perfecció. Amb el 1 a 4 la sensació era que estava tot fet però el Trissino va retallar distàncies a 3 minuts pel final. El temps però, jugava en contra dels locals. Al darrer minut Roger Acsensi va transformar un penal que posava el 2 a 5 al marcador, donant motlt aire a la banqueta calderina. El Trissino va poder escurçar distàncies amb la 10a del Caldes però Campor va treure la punta del patí per deixar fora la pilota. El resultat final va ser de 2 a 5, un marcador històric.

Amb un global de 5 a 9, el Club Hoquei Caldes serà a la Final Four de la Copa CERS per primer cop en la seva història. Els calderins jugarana la semifinal a finals d’abril contra el Viareggio italià, un conjunt que ha deixat fora a Igualada i Vendrell.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental