Weather Icon
( - )

El CN Granollers de waterpolo s'imposa a domicili

10 Gener 2017 Redacció:

Els absoluts de Primera Divisió del Club Natació Granollers no han pogut començar millor l’any. Ho han fet amb una victòria, trencant la ratxa a casa del seu rival directe, el CN Caballa, i emportant-se tres valuosos punts que el fan escalar una posició en la classificació per a situar-se en cinquè lloc. Una victòria molt important, tot i ser per la mínima (11-12), i amb la que es tanca la prima volta de la lliga.

Només el líder de la categoria (CN Echeyde) havia pogut endur-se els tres punts de Ceuta. Ara, però, els de Pablo Quattrocchio també ho han aconseguit, després d’imposar-se al CN Caballa en un partit molt igualat, tal i com va acabar reflectint el marcador final. Si bé el matx començava malament per als granollerins, ja que en menys d’un minut els locals van fer un parcial de 2-0, el CN Granollers va aconseguir neutralitzar el joc, tancant el primer quart amb un 3-3. A partir d’aquí, aquesta va ser la dinàmica, amb un tira i afluixa entre ambdós equips. Al descans, el Granollers anava per davant amb el 6-7, i al tercer quart, empat a 9, per rematar amb el 11-12 definitiu. La clau del partit, l’aprofitament dels homes de més (12 a favor), amb els que es van aconseguir 6 gols (la meitat de gols del còmput total).

Amb aquesta victòria, el CN Granollers suma ja 19 punts per a situar-se en 5a posició, donant-los més força per a començar la segona volta, quan rebi al CN Tres Cantos, de Madrid (7è, amb 14 punts) el proper dissabte 14 de gener a les 18:15h.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental