Weather Icon
( - )

Yago Domínguez, campió d'Endurets de 65cc

23 Novembre 2016 Redacció:

El jove pilot montornesenc Yago Domínguez s’ha proclamat Campió de Catalunya d’Endurets de 65cc.

Yago Domínguez ha aconseguit la primera posició al Campionat de Catalunya d’Endurets de 65cc. La competició ha constat de 6 curses, l'última celebrada diumenge a Tossa de Mar.

El montornesenc ja liderava la classificació provisional a falta d’una prova. En tenia prou amb acabar tercer a Tossa de Mar, però volia culminar la competició com la va començar, amb una victòria.  La primera posició en aquesta última cursa ha fet que aconsegueixi el campionat de Catalunya.

Aquest triomf se suma a tres més. Aquesta temporada el Yago també s’ha proclamat Campió d’Espanya d’Enduro, Campió Provincial de Barcelona d’Enduro i Sotscampió d’Enducross de Catalunya.

Una flamant trajectòria

Amb tan sols 11 anys, Yago Domínguez ja té 9 títols a les seves vitrines. Als tres títols aconseguits aquesta temporada, cal afegir els 6 que va guanyar l’any 2014, a la categoria de 50cc.

PuntVallès: Diari Digital Comarcal del Vallès - Notícies d'última hora del Vallès Oriental i Occidental