puntvalles

Arriba la VIII Fira Guia’tLa Fira Guia’t arriba enguany a la vuitena edició. La mostra exposarà tot el ventall d’ensenyaments postobligatoris professionalitzadors que s'ofereixen a la comarca del Vallès Oriental.

La Fira tindrà lloc el 4, 5 i 6 d'abril, a la nau Dents de Serra de Roca Umbert, i està organitzada pel Consell Comarcal, la Xarxa de Transició Escola i Treball (XTET) i l’Ajuntament de Granollers amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Durant 3 dies, els visitants de la Fira, individuals o com a grup, podran participar a conferències, tallers i taules rodones, a més de visitar el recinte i els estands. Els visitants també podran fer consultes puntuals i parlar amb orientadors professionals que tractaran d’ajudar als alumnes, famílies i adults a dibuixar el circuit formatiu i/o professional més adequat a cada persona. 

Tot i que la fira s’adreça especialment als alumnes de 4t d’ESO, la tarda del dimecres 5 d'abril està pensada per un públic més gran. Aquest dia, a part de poder visitar els estands informatius i l’exposició, es pot assistir a la xerrada que tindrà lloc a la Sala d’Actes de la Biblioteca Roca Umbert.

La Fira Guia’t és un projecte sorgit de la voluntat de la Xarxa Transició Educació Treball que coordina el Consell Comarcal del Vallès Oriental i està formada per les entitats següents: Ajuntament de Granollers, les Franqueses del Vallès, Parets del Vallès, Cardedeu, Canovelles, la Garriga, Lliçà d’Amunt, la Llagosta, la Roca del Vallès, Llinars de Vallès, Montmeló, Santa Maria de Palautordera, Bigues i Riells, Santa Eulàlia de Ronçana, Lliçà de Vall, Sant Feliu de Codines, Martorelles, Montseny, Mancomunitat Intermunicipal de la Vall del Tenes, Unió Intercomarcal CCOO Vallès Oriental-Maresme, i UGT Unió Comarcal del Vallès Oriental.