puntvalles

Guia Gastronómica 

   Un país per menjar-nos-el

   

La gastronomia catalana és envejada arreu del món. La fusió entre la cuina mediterrània, els productes de proximitat i les festes gastronòmiques converteixen aquest país en una destinació exquisida. Tant desitjada per turistes com per nosaltres mateixos a l’hora de fer plans prop de casa.

La cuina mediterrània és un pas endavant cap a la vida saludable, gràcies a la diversitat de fruita i verdura que viatja de casa a l’hort en pocs quilòmetres. La pagesia ha estat sempre un referent a Catalunya i en els darrers anys se n’ha recuperat l’essència amb el boom del quilòmetre zero. Tot plegat es reflecteix en els restaurants del país, reconeguts per tot el planeta.

Menjar a Catalunya és tradició. I són moltes les tradicions que permeten menjar bé a Catalunya: començar el dia amb bon peu gràcies als esmorzars de forquilla, fer aplecs amb els més propers els caps de setmana, retrobar-se amb la família en algun restaurant o gaudir amb esdeveniments destacats com les calçotades. Tot això i molt més ho trobaràs en aquesta guia gastronòmica.